Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Dragulski Adam Królikowski Michal2212 Agnieszka Mazurek (23552 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Z relacji naszej nauczycielki(maz filolog tak dla usprawiedliwienia dalszej opowiesci): W lazience w domu ukrecila sie szklana czesc zwyczajnej zarowki przy probie wymiany na nowa.Brak kombinerek i syna w domu zmusil nasza pania do wezwania elektryka. Rachunek:
-dojazd 350 koron w jedna strone
-zarowka 120 koron(cena z narzutem chyba)
-robocizna 400 koron(1 time nie ma mniejszej stawki)
-wypisanie rachunku 20 koron.
Podane kwoty sa przyblizone bo niepamietam dokladnych-troszke czasu minelo od tej opowiesci.
Usligi to chyba najdrozsza z mozliwych dziedzin tutaj wiec nie polecam wzywania Norsk Elektrik Specjalisty.
PANOWIE KOBIETA POTRZEBUJE POMOCY!!!! GDZIE SA CI WSZYSCY W TYCH WSPANIALYCH BMW I ZNAJACY SIE NA WSZYSTKIM SPECJALISCI!!!!

No własnie KzK, gdzie oni są?? 3 miesiace temu pisalam na forum, ze moja lodowka chłodzi , a zamrażarka nie mrozi. I zaden "wspaniały w bmw" sie nie odezwal, jeno ulv... ale chłopaczyna hondą jeździ, wiec mnie nie kręci

Ale... ale ma śruby do drewna, pomyślimy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Z relacji naszej nauczycielki(maz filolog tak dla usprawiedliwienia dalszej opowiesci): W lazience w domu ukrecila sie szklana czesc zwyczajnej zarowki przy probie wymiany na nowa.Brak kombinerek i syna w domu zmusil nasza pania do wezwania elektryka. Rachunek:
-dojazd 350 koron w jedna strone
-zarowka 120 koron(cena z narzutem chyba)
-robocizna 400 koron(1 time nie ma mniejszej stawki)
-wypisanie rachunku 20 koron.
Podane kwoty sa przyblizone bo niepamietam dokladnych-troszke czasu minelo od tej opowiesci.
Usligi to chyba najdrozsza z mozliwych dziedzin tutaj wiec nie polecam wzywania Norsk Elektrik Specjalisty.
PANOWIE KOBIETA POTRZEBUJE POMOCY!!!! GDZIE SA CI WSZYSCY W TYCH WSPANIALYCH BMW I ZNAJACY SIE NA WSZYSTKIM SPECJALISCI!!!!

tzw ORTALIONOWI RYCERZE beka powaliło mnie to dzis na kolana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok